Gridden
Pitten
Schumacher vinder - Schumacher ud
Dato: 29.07.01 Løb: GP Tyskland Bane: Hockenheim
Ralf Schumacher vinder det tyske grandprix, mens storebror Michael Schumacher i sin Ferrari desværre udgår. Barrichello kører et rigtigt flot løb og slutter på 2. Pladsen - desværre kunne han ikke gentage sejren fra i fjor.
Schumacher måtte nøjes med en startplacering, som nummer 4 på startgridden, da Williams viste sig at være bedst i kvalifikationen, hvor det blev til en 1. - og 2. startplacering. Barrichello startede på en skuffende 6. plads. Et sammenstød i starten mellem Schumi og en Prost-racer betød omstart, og Michael Schumacher måtte i reservebilen. I løbet var Williams stadig suveræne, mens Ferrari måtte nøjes med at kører sig op på 3. - og 4. pladsen. Midtvejs udgik Schumacher, og samme skæbne overgik den førende Montoya. Barrichello bliver nummer 2 efter et flot løb med en lidt utraditionel 2-stop strategi.

Konkurrence i formel-1 er stadig hård. Williams er nu bedre end de har været meget længe, til gengæld virker McLaren en smule sløv og uholdbar. I mesterskabet er kampen om 2. pladsen pludselig blevet interesant mellem Ralf Schmacher, Coulthard og Barrichello - desværre med Barrichello på den foreløbige 4. plads.