Gridden
Pitten
McLaren vinder - Ferrari hænger
Dato: 23.03.03 Løb: GP Malaysia Bane: Sepang
McLaren vinder også sæsonen 2. løb i Malaysia efter en skuffende løb af især Schumacher. Heller ikke Barrichello formår at følge med Raikkonen.
Kvalifikationen ender overraskende med Renault på de 2 første pladser efterfulgt af Schumi. Schumacher var dog meget interesseret i en bedre placering i løbets start, hvilket desværre endte med et sammenstød med Trulli i 2. sving. Schumacher må herefter først i pit og herefter nok engang i pit for straf, og han var hermed ude af topplacering i løbet. Af de resterende deltager skiller Alonso, Raikkonen og Barrichello sig hurtig ud, og de skiftes til at ligge nummer 1. Det bliver dog McLaren og Raikkonen, som løber med sejren foran Barrichello og Alonso. Schumacher får kæmpet sig op på en skuffende 5. plads.

Allerede nu kan Ferrari ikke gentage samme enestående resultat, som sidste år med 15 sejre i 17 løb.